وقتی بزرگتر میشویم و روابط مستقلی از پدر و مادر خود را شروع می کنیم، انتخاب میکنیم که کدام روابط را اولویتبندی کنیم و کدام یک در درجات بعدی قرار میگیرد. برای برخی افراد، پیوندهای خانوادگی اولین کسانی هستند که در لیست روابط قرار می گیرند. ممکن است با خواهر و یا برادران خود به هر دلیلی دیگر رفت و آمد نکرده و حتی ممکن است والدین سالخورده خود را کمتر و کمتر ملاقات کنید. اما نمی دانید که این کاهش روابط چه بر سر پدر و یا مادر سالخورده شما خواهد آورد. در ادامه به بررسی اثرات تنهایی و افسردگی در سالمندان میپردازیم. با گیاه یاب همراه باشید.
خطر تنهایی و افسردگی در سالمندان
بررسی جدید از دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد، چیزی که شاید فرزندان ممکن است درک نکنند این است که این اعمال واقعا میتواند تاثیر منفی بر سلامت والدین آنها داشته باشد. محققان، ۱۶۰۰ فرد مسن (میانگین سن ۷۱) را برای شش سال زیر نظر گرفتند.
آنها دریافتند که ۲۳ درصد از سالمندانی که تنها بودهاند در طی این شش سال فوت کردهاند، اما تنها ۱۴ درصد از سالمندانی با سطوح کافی از روابط این دوره را سپری کرده اند، فوت کردند. آنها همچنین کشف کردند که ۴۳ درصد بزرگسالان بالای ۶۰ سال احساس تنهایی میکنند.
نتیجهگیری
تنهایی نقش بزرگی در رنج انسان، به خصوص در افراد مسن بازی میکند و میتواند منجر به مشکلات پزشکی مانند افسردگی، آلزایمر و حتی بیماریهای قلبی – عروقی شود.
حتی اگر زندگی شما با کار، کودکان خردسال و هر نوع تعهداتی که دارید گره خورده، سعی کنید حتما زمانی را برای تماس با والدین خود پیدا کنید. ممکن است نتوانید زیاد این ارتباط را گسترش دهید و در حد یک تماس تلفنی با آنها باشد، اما همین هم شما و والدین سالخورده تان را از لحاظ عاطفی بهرهمند خواهد کرد.