فواید روغن نارگیل برای پوست

روغن نارگیل به دلیل ترکیبات فوق العاده ای که دارد می تواند برای افرادی که دارای پوست خشک و حساس هستند بسیار مفید واقع شود، همچنین روغن نارگیل در درمان آکنه هم بسیار اثر بخش است. در ادامه مطلب می خواهیم به خواص و فواید روغن نارگیل برای پوست بپردازیم ، با گیاه یاب همراه باشید.
نارگیل برای پوست

فواید روغن نارگیل برای پوست

به جای خرید محصولات زیبایی و آرایشی شیمیایی که انواع آلرژی و حساسیت‌ها را در بدن ایجاد می کنند، از روغن نارگیل به عنوان برترین داروی طبیعی برای پوست می‌توان بهره برد.
اگر به درستی از روغن نارگیل و از نوع مرغوب آن استفاده کنید، ظرف مدت کوتاهی شاهد اثرات منحصر بفرد آن بر پوست خود خواهید بود.
روغن نارگیل دارای خواص شگفت انگیزی برای سلامت بدن است، بویژه اثرات ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی آن می تواند عوامل عفونی زا درون آکنه صورت را بزداید و التهاب پوست را از بین ببرد. از این روغن همچنین برای پخت و پز نیز استفاده می شود و خوردن آن برای دستگاه گوارش مفید است.
برای استفاده از روغن نارگیل در درمان آکنه تنها کافی است با دست تمیز مقداری از آن را بر روی جوش های صورت قرار دهید. برای اثرگذاری بیشتر، پیش از تماس با سطح پوست آن را بر کف دست‌ها ریخته مقداری صبر کنید تا با حرارت بدن گرم شود. روغن نارگیل به سرعت توسط پوست جذب می شود بدون آنکه  برروی صورت باقی بماند و حتی می تواند آثار جای جوش را هم به تدریج از بین ببرد.
علاوه بر استفاده از روغن نارگیل به تنهایی، شما می توانید از آن به همراه سایر روغن های گیاهی مثل روغن درخت چای، جوجوبا یا زیره سیاه  استفاده کنید و مخلوط آنها را بر مواضع آسیب دیده صورت خود قرار دهید.
برای درمان جای جوش هم می توانید از ترکیب روغن نارگیل و روغن گیاهانی چون رزماری، تخم کتان و مریم رشتی استفاده کنید.
افرادی که پوست خشک دارند نیز می توانند با ترکیب  مقداری عسل، عصاره آلوئه ورا و نیز رو غن نارگیل ماسکی استثنایی برای صورت خود درست کنند و با پوشش دادن کل چهره توسط ماسک به مدت ۲۰ دقیقه و آنگاه شستن صورت با آب گرم شاهد اثرات مفید آن در کوتاه مدت بر روی پوست صورت خود باشند.
Dailymail
نوشته شده توسط همکار گیاه یاب در تاریخ ۱۵ آبان ۱۳۹۵ با موضوع خواصی از طبیعت مطالب ویژه

آشپزی سالم

سس جعفری
سس جعفری یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و در کنار غذاهای مختلف از آن استفاده کنید. لطفا با گیاه یاب همراه باشید.   مواد لازم کره ۵۰ گرم . شیر ...
ادامه مطلب

از دل طبیعت

آلاله
آلاله به گیاه یک ساله که ارتفاع آن بین پانزده تا شصت سانتی متر است، گفته می شود. این گل در زبان انگلیسی Buttercup نام دارد. گل آلاله گلی سمی است که مصرف خوراکی ندارد و مضر می باشد اما می توان از آغشته کردن شیره ی آن درد های روماتسیم و مفصلی را التیام بخشید. در ادامه با این گل به طور کامل آشنا خواهیم شد. ...
ادامه مطلب

تبلیغات متنی

اگرچه در نگارش مطالب این سایت از منابع معتبر علمی بهره برده شده است، اما مطالب آن کلی بوده و جایگزین توصیه های پزشکتان نمی باشد.کلیه حقوق متعلق به پایگاه طب سنتی و سلامت گیاه یاب است.