روغن نارگیل

میوه‌ی نارگیل دارای نوعی چربی اشباع شده است که به آن روغن نارگیل می گویند. این روغن خواص فراوانی داشته و در صنایع مخنلفی مانند آرایشی – زیبایی و صنایع غذایی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجایی که حرارت مورد نیاز برای سوختن این روغن بالا است، روغن نارگیل یکی از بهترین گزینه‌ها برای سرخ کردن غذا میباشد و میتوانید آن را جایگزین روغن‌های سرخ کردنی معمول کنید. در ادامه به بررسی خواص مختلف این روغن پرفایده خواهیم پرداخت. با گیاه یاب همراه باشید.

روغن نارگیل

کاهش کلسترول خون

روغن نارگیل به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. نتایج پژوهشی که روی ۴۰ زن انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف متعادل روغن نارگیل به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و حتی باعث افزایش کلسترول خوب می‌شود. همچنین باید بدانید که این روغن تاثیر مثبتی روی فاکتور انعقاد خون و همچنین بهبود قدرت آنتی اکسیدانی آن دارد. این خبر برای افرادی که به دنبال کاهش کلسترول بد خون خود هستند بسیار خوشحال کننده خواهد بود.

بهترین پاک کننده آرایش

اگر بدانید روغن نارگیل به راحتی و با کمترین هزینه ای، آرایش را از صورت تان پاک می کند باز به سراغ محصولات گرانقیمت می روید؟ این روغن علاوه بر پاک کردن کرم از صورت، بقایای ریمل های ماسیده روی مژه ها را نیز پاک می کند.

اگر موهایتان کدر و خسته به نظر می رسد می توانید نیم ساعت قبل از حمام، کمی روغن نارگیل به نوک موهایتان بزنید. از آغشته کردن ریشه موها خودداری کنید. همین کار ساده، موهایتان را براق و درخشان خواهد کرد

چند قطره روغن نارگیل مانند همان محصولات پاک کننده آرایشی موجود در مغازه ها، روی پد پاک کننده ی آرایش بریزید و به آرامی روی پوست و پشت چشم ها بکشید. اجازه دهید روغن به طور کامل روی مواد آرایشی را بپوشاند. سپس به آرامی تمام باقیمانده های مواد آرایشی و گرد و غبار روزانه را از روی پوست خود پاک کنید. خوشبختانه روغن نارگیل یک ماده ی طبیعی است و از آن برای پاک کردن دور چشم ها نیز می توانید استفاده کنید.

دوستدار دست و پا

-درمان پا: برای درمان خشکی و ترکیدگی کف پا ، مقداری روغن نارگیل به محل بزنید و سنگ پا بکشید .مقدار روغن را بیشتر کنید. جوراب نخی به پا کنید و بگذارید یک شب بماند.

-قارچ های بین انگلشتان: گفتیم که روغن نارگیل ضد قارچ و ضد باکتری است و به همین دلیل برای عفونت های قارچی بین انگشتان پا بسیار مفید است . روزی دوالی سه بار این روغن را به محل قارچ بزنید وجوراب بپوشید تا عفونت بر طرف شود .

-بوی خوش پا: روغن نارگیل به دلیل آنتی باکتریال والبته خوشبو بودن باعث می شود که پا بوی بد نگیرد . برای نتیجه بهتر ، می توانید مقدار کمی اسطوخودوس یا اسانس روغن لیمو به آن بیافزایید .

-رفع خستگی: سه قاشق غذاخوری روغن نارگیل و نصف فنجان ادویه مخلوط را در یک لگن آب ولرم بریزید و پاهای تان را در آن قرار دهید تا خستگی از آن بر طرف شود .

-کرم دست : ۱۰ قاشق غذاخوری روغن نارگیل، سه قاشق غذا خوری روغن شیرین و چهار قاشق غذاخوری موم زنبور عسل را در یک ظرف روی حرارت بخار آب قرار دهید. وقتی ذوب شد از روی حرارت بردارید و پنج قطره اسانس روغن لیمو به آن بیافزایید. بعد از خنک شدن دست ها را با آن ماساژ دهید تا هم نرم شود وهم لک های قهوه ای و تیره روی آن به مرور محو شوند.

مقابله با چاقی

روغن نارگیل به کاهش وزن نیز کمک می‌کند. البته منظورمان این نیست که قاشق قاشق روغن نارگیل بخورید و لاغر شوید. این روغن به بدن کمک می‌کند تا انرژی بیشتری بسوزاند. درست است که روغن نارگیل حاوی چربی است اما چربی‌های آن از نوع تری‌گلیسریدهای دارای زنجیره ی متوسط (MCT) است که به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و به این ترتیب بدن کالری بیشتری می سوزاند. این خاصیت در طولانی مدت می تواند تاثیر مثبتی برای مقابله با اضافه وزن داشته باشد. فراموش نکنید که برای لاغر شدن نباید روزانه بیش از ۱۵ گرم روغن مصرف کرد.

نرم کننده طبیعی مو

اگر ترکیبات نرم کننده ی موها را به دقت بخوانید، احتمالا با نام روغن نارگیل برخورد خواهید داشت. این روغن طبیعی و قوی به خوبی جذب موها می شود و آنها را به طور عمقی نرم می کند. می توانید مقداری از این روغن را به موهایتان بمالید، شانه بزنید و اجازه دهید یک شب روی سرتان بماند تا تاثیر آن را به وضوح مشاهده کنید. این کار باعث تغذیه و تقویت موها می شود. روغن نارگیل جذب موها شده و پروتئین از دست رفته را جبران می کند. در نتیجه موهای خشک و آسیب دیده از گرما و سرمای شدید را ترمیم می کند.

منبع انرژی

اگر احساس ضعف عمومی می‌کنید و یا می‌خواهید انرژی بیشتری کسب کنید تا بهتر با استرس‌های پیرامون‌تان مقابله کنید روغن نارگیل را به برنامه‌ی غذایی‌تان بیفزایید. درست است که سال‌ها این عقیده وجود داشته است که روغن نارگیل حاوی چربی‌های اشباع شده‌ی مضر است اما چند سالی است که از این اتهام مبرا شده است. چربی‌های موجود در این روغن از نوع MCT هستند که به سوخت و ساز بدن کمک کرده و بدن را پرانرژی و متناسب نگه می‌دارند.

دوست پوست صورت شما

-ماسک صورت: به مقدار مساوی عسل و روغن نارگیل را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بگذارید. این ماسک برای پوست های خشک معجزه می کند .

-اگزما : خاصیت آنتی باکتریایی و آنتی قارچی روغن نارگیل برای درمان التهاب اگزما بسیار خوب است. روزی سه الی چهار بار آن را به محل اگزما بزنید .

-سرما خوردگی : به هنگام سرما خوردگی کمی از این روغن روی پره های بینی بزنید تا خشک و قرمز نشود .

-آکنه : مقداری روغن نارگیل را با کمی جوز هندی و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی جوش قرار دهید و سپس آن را بشویید .

-سرما زدگی: دو قاشق غذا خوری روغن نارگیل را با پنج قطره روغن رزماری مخلوط کرده و در اسرع وقت در محل سرما زده بگذارید.

-مژه ها: برای بهبود رشد و رنگ مژه ها این روغن را با برس روی آن بزنید .

-بالا بردن روحیه : برای تهیه روغن بالا برنده روحیه ، یک فنجان روغن نارگیل را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک مشت برگ ریحان و اسطوخودوس به آن بیافزایید. بگذارید کمی ( ۲۰ دقیقه ) حرارت ببیند، مرتب هم بزنید. حال آن را آبکشی کنید و درون یک بطری در یخچال قرار دهید. به هنگام استفاده ، کمی آن را گرم کنید و با آن کمی شقیقه را ماساژ بدهید تا حال تان خوب شود .

کمتر گرسنه شوید

اگر دلتان می‌خواهد تاثیر رژیم لاغری تان را افزایش بدهید برای صبحانه از روغن نارگیل استفاده کنید. نتایج بررسی‌های انجام شده روی خواص این روغن نشان می‌دهند که مصرف آن بعد از بیداری باعث کاهش احساس گرسنگی در طول روز می‌شود. در نتیجه شما بدون پرخوری انرژی کافی برای ادامه ی روز را خواهید داشت و به لاغری سالم نزدیک تر می‌شوید.

مواد مغذی در هر سرو

اندازه مصرف

۱۰۰g

انرژی ۳٬۶۰۷ کیلوژول (۸۶۲ کیلوکالری)
چربی ۱۰۰
چربی اشباع ۸۶٫۵
چربی تک‌اشباع‌نشده ۵٫۸
چربی چنداشباع‌نشده ۱٫۸
ویتامین E ۰٫۰۹ میلی‌گرم (۱٪)
ویتامین K ۰٫۵ میکروگرم (۰٪)
آهن ۰٫۰۴ میلی‌گرم (۰٪)
روغن نارگیل
5 (100%) 1 vote
نوشته شده توسط گیاه یاب در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ با موضوع روغن ها و سرکه ها
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

*

code

آشپزی سالم

سالاد یم و کلم کالی
یم (سیب زمینی هندی) نوعی سبزی ریشه‌ای است که خواص فراوانی دارد. ترکیب یم و کلم کالی طعمی جدید و فوق‌العاده به وجود می‌آورد که مطمئنا از آن لذت خواهید برد. با ما همراه باشید تا به طرز تهیه سالاد ...
ادامه مطلب

از دل طبیعت

دمنوش انیسون
انیسون یا بادیان رومی، گیاهی از تیره‌ی چتریان با دانه هایی سبز رنگ، گلابی شکل و کوچک است که قسمت فوقانی نوک تیز آن، پنج خط برجسته (۱۰ شیار) دارد. ارتفاع گیاه انیسون به ۷۰ سانتی متر میرسد. برگ های آن به شکل شوید، میوه اش کوچک با عطری تند، گل های آن کوچک و سفید رنگ است و در هر چترک آن حدود ۱۰ گل دیده می شود. با گیاه یاب همراه باشید. ...
ادامه مطلب
8 لیوان آب چند لیتر است آلبالو برای دیابتی ها بلوط برای اسهال بلوط برای دیابت بلوط برای زن باردار بلوط برای معده بومادران برای تنبلی تخمدان بیماری لوپوس به انگلیسی خاصیت سوسنبر خواص آلو بخارا در بارداری خواص برگه زردآلو در بارداری خواص بومادران برای پوست خواص درمانی نارون خواص دمنوش میخک خواص زردآلو خشک شده خواص سرشیر خواص عدس برای بدنسازی خواص عدس برای کودکان خواص عرق کاکوتی خواص مخلصه خواص مرزه برای لاغری خواص میوه کنار در بارداری خواص میوه کیالک خواص گزنه دانه کاج خوراکی درمان لوپوس با طب سنتی درمان کبودی روغن بنفشه برای چاقی صورت روغن دارچین برای لاغری روغن دارچین برای پوست روغن فندق برای مو روغن کرچک برای یبوست زردک چیست شربت سوسنبر شیرین بیان در بارداری طبیعت نارون کوهی طریقه مصرف پنج انگشت عرق کیالک برای روماتیسم عکس کلم کیل فواید بومادران فواید سرشیر فواید گیاه سوسنبر قیسی در بارداری مضرات بیکن مضرات ترب مضرات سرشیر مضرات عرق بهارنارنج مضرات نارون کوهی مضرات وانیل مضرات پنج انگشت مضرات گل همیشه بهار میوه های دارای سدیم و پتاسیم بالا نارنگی برای سرماخوردگی کامبوجا و لاغری کاهو برای معده کرفس کوهی در بارداری کرنبری در ایران کرن بری چیست کلم کیل چیست گیاه کرنبری چیست
اگر چه در نگارش مطالب این سایت از منابع معتبر علمی بهره برده شده است، اما مطالب آن کلی بوده و جایگزین توصیه های پزشکتان نمی باشد.
کلیه حقوق متعلق به پایگاه طب سنتی و سلامت گیاه یاب است.